(BURSA)- Mudanya Belediyesi’nin bu yıl ilk kez düzenleyeceği "Mudanya Caz Festivali", 14-18 Ağustos günleri arasında Tirilye Zeytinyağı Müzesi Bahçesi’nde müzikseverlerle buluşacak. Ücretsiz konserlerin yer alacağı festivalde, Mudanya Köy Akademileri’ndeki çocuklar yararına bağış kampanyası düzenlenecek.

Mudanya Belediyesi, ilk kez düzenlenecek Caz Festivali’ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 14-15-16-18 Ağustos günlerinde Tirilye Zeytinyağı Müzesi Bahçesi’nde gerçekleştirilecek festival kapsamında Türkiye’nin önde gelen caz ustaları, müzikseverlerle bir araya gelecek. Konserlerin ücretsiz olacağı festivalin davetiyeleri, 'https://mudanya.bel.tr/festival' adresinden online olarak alınabilecek.

Açılışı Ferit Odman yapacak

Bodrum Belediyesi'nden çevreyi kirleten kişi ve işletmelere 10 milyon 218 bin TL ceza
Bodrum Belediyesi'nden çevreyi kirleten kişi ve işletmelere 10 milyon 218 bin TL ceza
İçeriği Görüntüle

Festivalin gala gecesi ve açılış konseri, 14 Ağustos Perşembe günü caz sahnesinin önde gelen isimlerinden Ferit Odman Quintet ile gerçekleşecek. 15 Ağustos Cuma günü İmer Demirer Quartet’in sahne alacağı festivalde, 16 Ağustos Cumartesi günü Cenk Erdoğan Trio caz severlerle bir araya gelecek. Festivalin kapanış konseri ise 18 Ağustos Pazartesi günü Kerem Görsev Trio konseri ile gerçekleştirilecek. Festivalde, Mudanya Köy Akademileri’nde eğitim gören çocuklar çin bağış toplanacak.

Kaynak: ANKA