(GİRESUN) - Trabzonspor deplasmanına giden Samsunspor taraftarlarının Giresun'da mola verdikleri bir restoranda çıkan silahlı kavgada, ağır yaralanan Ümit Çapkın yaşamını yitirdi. Olayda yaralanan kardeşi Resul Çapkın'ın tedavisi ise sürüyor.
Trabzonspor-Samsunspor maçına giden Samsunspor taraftarlarının Giresun’daki bir lokantada verdikleri yemek molası sırasında kavga çıktı.
İddialara göre, alkollü bazı taraftarlar, işletme çalışanları ve lokanta sahibi Emrah T’ye saldırdı. Bunun üzerine Emrah T, ruhsatlı tabancasıyla Resul Çapkın ve Ümit Çapkın’ı yaraladı.
İhbar üzerine olay yerine, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından Tirebolu ve Espiye’deki hastanelere kaldırıldı. Emrah T. gözaltına alındı.
Lokantanın güvenlik kamerasına da yansıyan olayda ağır yaralanan Ümit Çapkın, tedavi gördüğü hastanede sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. Resul Çapkın’ın tedavisi ise devam ediyor. Ümit Çapkın’ın cenazesinin Samsun’da toprağa verileceği bildirildi.