YENİ Parti'nin Mustafa Kemal Mahallesi'nde bulunan genel merkezi, bugün düzenlenen toplantılarla resmen faaliyete başladı. Saat 15.00'teki Parti Meclisi (PM) toplantısına başkanlık etmek üzere binaya gelen Genel Başkan Özgür Özel, kapıda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
"Türkiye Çok Önemli Bir Dönüşüme Tanıklık Ediyor"
Çalışmak üzere genel merkez binasına ilk kez geldiğini belirten Özgür Özel, duyduğu heyecanı dile getirerek şu ifadeleri kullandı:
"Yeni bir başlangıç. Çok heyecanlıyız. Birazdan 91 kurucumuzla, PM üyeleri ve yedek üyelerle birlikte ilk toplantımızı gerçekleştireceğiz. Ben de binaya çalışmak üzere ilk kez geliyorum; daha önce inşaat aşamasında gezmiştim. Türkiye çok önemli bir dönüşüme tanıklık ediyor."
"Avrupa'nın En Güçlü Partilerinin Toplamı Kadar Üyeye Ulaştık"
Partiye yönelik ilginin kısa sürede rekor seviyeye ulaştığını vurgulayan YENİ Parti Lideri Özel, üye sayılarına ilişkin önemli mesajlar verdi:
"Birazdan konuşmamda net rakamları da vereceğim ancak Avrupa'nın en güçlü sosyal demokrat partileri ki iktidarda olan partiler ya da iktidar ortağı olan partiler, onların toplamı kadar üyeye bu kadar kısa sürede eriştik. Büyük bir dayanışma, büyük bir heyecan, büyük bir umut var tüm ülkede. Allah bizi mahcup etmesin."
"Seçim Akşamı İktidarı Müjdelemek Üzere Buluşacağız"
Omuzlarındaki ağır sorumluluğun farkında olduklarını belirten Özel, hedeflerini şu sözlerle tamamladı:
"Elimizden geldiği kadarıyla bize güvenenlere, bize gönülden destek verenlere, önce manen sonra madden sahip çıkan insanların beklentilerine uygun bir şekilde başarılı olmak zorundayız. O sorumluluğu hissederek bu kapıdan içeriye giriyoruz. Ümit ediyorum; seçim günü, seçim akşamı sizlerle yine bu kadar çok kamerayla, mikrofonla YENİ Parti'nin iktidarını müjdelemek üzere tekrar bir araya geleceğiz."




