Malatya'nın Darende ilçesi, güne korkunç bir trafik kazası haberiyle uyandı. Elbistan yönüne doğru seyir halinde olan Nebi Çevik idaresindeki 06 HH 087 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aniden karşı şeride geçti.

Karşı şeride geçen otomobil, o esnada ters istikametten normal yolunda gelmekte olan 44 AIC 536 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle her iki araç da savrulurken, ortalık adeta savaş alanına döndü.

Adana'da Nefes Kesen Takip: Zehir Yüklü Tır Bölündü, Tam 1 Milyon 800 Bin Adet Çıktı!
Adana'da Nefes Kesen Takip: Zehir Yüklü Tır Bölündü, Tam 1 Milyon 800 Bin Adet Çıktı!
İçeriği Görüntüle

"Otomobiller Adeta Hurdaya Döndü"

Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta da çok büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi.

Korkunç kazada otomobiller adeta demir yığınına dönerek hurdaya ayrıldı. Araçların içinden çıkarılan ve aralarında 2 çocuğun da bulunduğu toplam 5 yaralı, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk kritik müdahalesinin ardından ambulanslarla en yakın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

"Jandarma Ekipleri İnceleme Başlattı"

Kaza nedeniyle Darende-Elbistan yolunda trafik bir süre kontrollü olarak tek şeritten sağlandı. İtfaiye ekiplerinin araçların bataryalarını sökmesi ve yoldaki temizlik çalışmalarının ardından trafik akışı yeniden normale döndü.

Hastaneye kaldırılan yaralıların tedavilerinin sürdüğü öğrenilirken, jandarma ekipleri feci kazanın tam çıkış nedenini belirlemek üzere geniş çaplı bir inceleme başlattı.

Kaynak: RSS