(ADIYAMAN)- Adıyaman Belediyesi'nin düzenlediği Melek Mosso konseri, Adıyamanlılara unutulmaz bir konser deneyimi yaşattı.

Adıyaman Belediyesi ile Umutkent iş birliğinde düzenlenen 19 Mayıs kutlamaları kapsamında sahne alan Melek Mosso, Adıyamanlılara ücretsiz konser verdi. Eğriçay Parkı’nda gerçekleşen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Konser öncesinde Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve 6 Şubat Depremleri'nde hayatını kaybeden yurttaşlar anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, ardından İstiklal Marşı okundu.

"Biz birlikte güçlüyüz"

Konser programına şehir dışında bulunması nedeniyle katılamayan Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, yayımladığı mesajında, "İl dışında yürüttüğüm programlar nedeniyle aranızda olamamanın üzüntüsünü yaşıyorum. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve 6 Şubat’ta kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum. Biz birlikte güçlüyüz ve tüm zorlukların üstesinden yine birlikte geleceğiz. Hepinize sevgi ve selamlarımı iletiyorum" dedi. 

Karşıyaka Çiçek Festivali binlerce doğa tutkununu buluşturdu
Karşıyaka Çiçek Festivali binlerce doğa tutkununu buluşturdu
İçeriği Görüntüle

"Adıyaman’da kendimi bir evlat gibi hissediyorum"

Konser öncesinde yaptığı konuşmada duygularını paylaşan sanatçı Melek Mosso, "Bugün burada sizlerle birlikte olmak, 19 Mayıs’ı hep birlikte kutlamak benim için büyük bir onur. Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının bizlere armağan ettiği bu anlamlı günde burada olmak çok kıymetli. 6 Şubat’tan bu yana yaşanan acıları hep birlikte yaşadık, yaşamaya da devam ediyoruz. Adıyaman’da kendimi bir evlat gibi hissediyorum. Beni kabul ettiğiniz ve sevginizi esirgemediğiniz için teşekkür ediyorum. Bu gece burada ücretsiz bir konser veriyor olmak benim için bir gurur kaynağıdır. Omzumda ve yüreğimde bunun ağırlığını büyük bir onurla taşıyorum. Bu fırsatı bana verdiğiniz için Adıyaman halkına ve bu organizasyona emeği geçen herkese içtenlikle teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. 

Konserin sonunda seyircilerin arasına inen Melek Mosso, "Bir devrin bitişi, başka bir devrin başlangıcıdır" yazılı pankart açan gençlerle bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: ANKA