Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) seçimlerine sayılı günler kala Yönetim Kurulu Başkanı ve Başkan Adayı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu saha çalışmalarını yoğunlaştırdı.
Sanayi bölgelerinden çarşılara, kent merkezinden ilçelere kadar üyelerle buluşan Sadıkoğlu, sekiz yıllık görev süresinde yapılan çalışmaları ve yeni dönem projelerini anlatıyor. Ziyaretlerde üyeler Sadıkoğlu’na desteklerini ifade ederken, yeni dönemde de görevine devam etmesi yönündeki temennilerini paylaşıyor.
"Şehrimizin Güçlü Olması Gerekiyor"
Saha programlarında dikkat çeken detaylardan biri de Sadıkoğlu’na yalnızca Oda üyelerinin değil, güzergahta karşılaştığı vatandaşların da ilgi göstermesi oluyor.
Gördüğü ilgiyi değerlendiren Başkan Sadıkoğlu, tüccar ve sanayicinin gücünün şehrin gücüyle doğrudan bağlantılı olduğunu belirterek, “Biz üyemizin geleceğiyle Malatya’nın geleceğini hiçbir zaman birbirinden ayırmadık. Çünkü tüccarımızın, sanayicimizin, esnafımızın güçlü olması için önce şehrimizin güçlü olması gerekiyor. Bu nedenle sadece üyelerimizin değil, Malatya’nın ortak meselelerinin de takipçisi olduk” ifadelerini kullandı.
"Şimdi Söz Üyemizde"
Sadıkoğlu ve ekibinin 1 Ekim seçimlerinde kullanacağı beyaz pusula, kampanyada “güven ve birliktelik” mesajıyla öne çıkarılıyor. Beyaz rengin geçmiş sekiz yılda oluşturdukları güveni, birlikteliği ve yeni dönem hedeflerini temsil ettiği vurgulanıyor.
Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Sadıkoğlu, karar merciinin MTSO üyeleri olduğunu hatırlatarak, “Biz sözümüzü söyledik, yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı üyelerimize anlattık. Şimdi söz üyemizde. 1 Ekim’de ortaya çıkacak iradeye saygımız sonsuz. Biz üyelerimize güveniyoruz, Malatya’mıza güveniyoruz” dedi.




