2023 Kış Modası: Dolabınızda Mutlaka Bulundurmanız Gereken Parçalar

Yaşam (Web Sitesi) - Web Sitesi | 25.01.2023 - 20:29, Güncelleme: 25.01.2023 - 20:29 2785+ kez okundu.
 

2023 Kış Modası: Dolabınızda Mutlaka Bulundurmanız Gereken Parçalar

Trend ve hoş bir görünüm yakalamak istiyorsanız bu parçaları mutlaka dolabınızda bulundurmanız gerekiyor. Rahatlıkla kombinlenebilen bu parçalarla modunuzu yakalayabilirsiniz.

1- Kovboy çizmesiyle cool görünümü yakala: Yeni yılın kış trendinde 1 numarada kovboy çizmesi yer alıyor. Bu sezonun en dikkat çeken parçası arasında. Sezonun trendi olan kovboy çizmesinin desenli motifleri göze çarpmakta. Dolabınızda bulundurmanız gereken maskülen çeketler ve etekle oldukça hoş bir görünüm sağlayacaksınız. 2. Leopar deseninin vahşi duruşu bu sezona damga vuracak! Leopar deseni birçok moda tasarımcısı  tarafından avam ve zor bir parça olarak görünse de bu döneme damga vuran desenler arasında. Oldukça dikkat çeken feminen görüntüsüyle gözleri büyülüyor. Dönemin en gösterişli trendleri arasında yerini alıyor. Bu parça oldukça dikkat çekici ve göz alıcı. Dişilliğinizi ön plana çıkartmak istediğiniz günlerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Dolabınızda  en az bir adet olması gereken parça. 3. Trençkotlarla Salaş Tarzınızı Yaratın Geçtiğimiz yılda olduğu gibi yeni yılda da trençkotlar ikonikliğini koruyor. Farklı modelleriyle ve desenleriyle zirvede yerini alıyor. Birçok ünlü ve moda ikonu tarafından kullanılan trençkot, salaş ve maskülen bir hava katıyor . Paris modasında da bir numarasını koruyor. 4-Kolej modası Bu sezonun hem şık hem de rahatınızdan ödün vermeyeceğiniz parçası; kolej ceketleri, sweatshirt ve kolej etekleri… Modanın kalbinde atan bu parçalar, rahatlığından ödün vermeyenler için oldukça popüler. Şık ve yaşınızdan daha genç görünmek istiyorsanız mutlaka dolabınızda bolca bulundurmanız gereken bir parça. Rahatlıkla birçok parçayla kombinleyebilir,  şıklığınızı yakalayabilirsiniz. Feminen Ve Maskülen Blazer Ceketler Modaya Yön Veriyor Feminen ve maskülen modelleriyle karşımıza çıkan bu ceketler, sonbahar ve kışın kurtarıcı parçası. Elbise modelleriyle de çok tercih edilen blazer ceketler, dolabınızın en ön raflarında yerini almalı. Rahatınıza ve isteğinize göre tşörtle, crop bluzla ve kazakla kombinlenmesi oldukça sevilen bir model.
Trend ve hoş bir görünüm yakalamak istiyorsanız bu parçaları mutlaka dolabınızda bulundurmanız gerekiyor. Rahatlıkla kombinlenebilen bu parçalarla modunuzu yakalayabilirsiniz.

1- Kovboy çizmesiyle cool görünümü yakala:

Yeni yılın kış trendinde 1 numarada kovboy çizmesi yer alıyor. Bu sezonun en dikkat çeken parçası arasında. Sezonun trendi olan kovboy çizmesinin desenli motifleri göze çarpmakta. Dolabınızda bulundurmanız gereken maskülen çeketler ve etekle oldukça hoş bir görünüm sağlayacaksınız.

2. Leopar deseninin vahşi duruşu bu sezona damga vuracak!

Leopar deseni birçok moda tasarımcısı  tarafından avam ve zor bir parça olarak görünse de bu döneme damga vuran desenler arasında. Oldukça dikkat çeken feminen görüntüsüyle gözleri büyülüyor. Dönemin en gösterişli trendleri arasında yerini alıyor. Bu parça oldukça dikkat çekici ve göz alıcı. Dişilliğinizi ön plana çıkartmak istediğiniz günlerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Dolabınızda  en az bir adet olması gereken parça.

3. Trençkotlarla Salaş Tarzınızı Yaratın

Geçtiğimiz yılda olduğu gibi yeni yılda da trençkotlar ikonikliğini koruyor. Farklı modelleriyle ve desenleriyle zirvede yerini alıyor. Birçok ünlü ve moda ikonu tarafından kullanılan trençkot, salaş ve maskülen bir hava katıyor . Paris modasında da bir numarasını koruyor.

4-Kolej modası

Bu sezonun hem şık hem de rahatınızdan ödün vermeyeceğiniz parçası; kolej ceketleri, sweatshirt ve kolej etekleri… Modanın kalbinde atan bu parçalar, rahatlığından ödün vermeyenler için oldukça popüler. Şık ve yaşınızdan daha genç görünmek istiyorsanız mutlaka dolabınızda bolca bulundurmanız gereken bir parça. Rahatlıkla birçok parçayla kombinleyebilir,  şıklığınızı yakalayabilirsiniz.

Feminen Ve Maskülen Blazer Ceketler Modaya Yön Veriyor

Feminen ve maskülen modelleriyle karşımıza çıkan bu ceketler, sonbahar ve kışın kurtarıcı parçası. Elbise modelleriyle de çok tercih edilen blazer ceketler, dolabınızın en ön raflarında yerini almalı. Rahatınıza ve isteğinize göre tşörtle, crop bluzla ve kazakla kombinlenmesi oldukça sevilen bir model.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gunestv.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Malatya haberleri