1915 Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi Ortahisar’da

Kültür-Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.08.2023 - 15:23, Güncelleme: 09.08.2023 - 15:21 3472+ kez okundu.
 

1915 Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi Ortahisar’da

1915 Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi Ortahisar’da

1915 Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi Ortahisar beldesinde ziyaretçilerini bekliyor.Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafınca düzenlenen Kapadokya Balon ve Kültür Yolu festivali çerçevesinde Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinde Tepebaşı meydanında yer alan 1915 Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi yerli ve yabancı ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş yaptığı açıklamada; “1915 Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi, Kasabamız Tepebaşı meydanında ziyaretçilerini bekliyoruz. Ayrıca Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Kültür Yolu festivalin ilki Kapadokya Balon ve Kültür Yolu festivali çerçevesinde beldemize kurulan 1915 Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi ücretsiz hizmet veriyor. Çanakkale Zaferi’ni anlatan ve savaş malzemelerinin bulunduğu 1915 Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi çerçevesinde, Çanakkale ruhunu ve bilincini hafızalarda canlı tutmak istiyoruz. Belde halkımızı ve tüm misafirlerimizi böyle güzel bir müzeyi ziyaret etmeye davet ediyorum” dedi.
1915 Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi Ortahisar’da
1915 Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi Ortahisar beldesinde ziyaretçilerini bekliyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafınca düzenlenen Kapadokya Balon ve Kültür Yolu festivali çerçevesinde Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinde Tepebaşı meydanında yer alan 1915 Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi yerli ve yabancı ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş yaptığı açıklamada; “1915 Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi, Kasabamız Tepebaşı meydanında ziyaretçilerini bekliyoruz. Ayrıca Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Kültür Yolu festivalin ilki Kapadokya Balon ve Kültür Yolu festivali çerçevesinde beldemize kurulan 1915 Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi ücretsiz hizmet veriyor. Çanakkale Zaferi’ni anlatan ve savaş malzemelerinin bulunduğu 1915 Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi çerçevesinde, Çanakkale ruhunu ve bilincini hafızalarda canlı tutmak istiyoruz. Belde halkımızı ve tüm misafirlerimizi böyle güzel bir müzeyi ziyaret etmeye davet ediyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gunestv.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Malatya haberleri