Yeni Malatyaspor’un İç Saha Kâbusu

Ligin 12’inci haftasında cumartesi günü Yeni Malatya Stadyumu’nda Ankara ekibi Gençlerbirliği’ni konuk eden Yeni Malatyaspor, rakibi karşısında 2-0’lık üstünlüğü yakaladı ancak kalesinde iki gole engel olamayınca sahadan 2-2 berabere ayrıldı. Lig’de bu sezon şu ana kadar 2 kez galip gelen sarı siyahlılar, bu galibiyetleri deplasmanda elde ederken, evinde bir kez daha 3 puanla tanışamadı.

12 haftalık bölümde hanesine 10 puan yazdıran Malatya ekibi, bu puanların sadece 3’ün iç sahada kazanabildi. İç sahada şu ana kadar 6 maça çıkan sarı siyahlı takım, bu karşılaşmalarda galibiyet elde edemezken, 3 beraberlik, 3’te mağlubiyet yaşadı.

16’NCI SIRADA YER ALDILAR

Spor Toto 1.Lig’de 12 haftalık bölümde 2 galibiyet, 4 beraberlik, 6’da mağlubiyet yaşayan Yeni Malatyaspor hanesine 10 puan yazdırabildi.

Ligin 12’inci haftasında evinde Ankara ekibi Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kalan ve sahasında 2 puan bırakan sar siyahlılar, haftayı da 10 puanla 16’ncı sırada tamamladı.

Yeni Malatyaspor, ligin 13’üncü haftasında 12 Kasım Cumartesi günü Bolu Atatürk Stadı’nda Boluspor ile karşı karşıya gelecek.