Yeni Malatyaspor Cumartesi maçlarını kazanamıyor

Lig’de son 2 maçını kaybeden Yeni Malatyaspor, 15’inci haftada 26 Kasım Cumartesi günü deplasmanda İstanbul ekibi Tuzlaspor ile karşı karşıya gelecek. Bay haftası öncesi kritik bir maç oynayacak olan sarı siyahlılar, 3 puanı alıp araya moralli girmek istiyor.

Yeni Malatyaspor’da bu sezon şu ana kadar cumartesi günü oynanan maçlarda galip gelememesi dikkat çekiyor. Şu ana kadar 2 galibiyet elde edebilen sarı siyahlılar, cumartesi günü oynadığı 4 maçta 3 mağlubiyet, 1’de beraberlik yaşadı.

Yeni Malatyaspor, ligde ilk cumartesi günü maçını 4’üncü haftada sahasında Rizespor ile oynadı. Sarı siyahlılar, karşılaşmayı 4-0 kaybetti.

Lig’de ikinci cumartesi maçını 7’inci haftada deplasmanda Sakaryaspor ile oynayan Doğu Anadolu ekibi, sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

Spor Toto 1.Lig’de üçüncü cumartesi günü maçını 12’inci haftada sahasında Ankara ekibi Gençlerbirliği ile oynayan Yeni Malatyaspor, 2-0 üstünlük sağladığı karşılaşmada sahadan 2-2’lik skorla ayrıldı.

Lig’de dördüncü cumartesi günü maçını 13’üncü haftada deplasmanda Boluspor ile oynayan sarı siyahlı takım, iyi oynadığı maçta rakibine 1-0 kaybetti.