Sumudica’dan Uyarılar

Süper Lig’in 11. haftasında  deplasmanda Kasımpaşa’ya 2-0 yenilen Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’da, özellikle ikinci yarı ortaya konan futbol tepki topladı. Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica’nın Cumartesi günü oynanacak Başakşehir maçı öncesi oyunculara uyarılarda bulunacak.

İÇİMİZDEKİ BİR PROBLEM

Sumudica maç sonrası yaptığı açıklamada 2 yarıdaki farklı futbol anlayışının nereden kaynakladığın anlamadığını söylemiş: "Herkesin sorumluluk alması gerekiyor. Hafta içinde yapacağımız toplantıda futbolcularımızla bunları konuşup, çözümlerine bakacağız.  Adana Demirspor ve Altay maçında biraz daha ofansif oynamış olabiliriz ama bugün neler geliştiğini ben de anlamadım. Hafta içinde bunun çözümlerine bakacağız. Hiçbir zaman kameraların önüne çıkıp oyuncularımı eleştirmedim. Bu içimizdeki bir problem. Hafta içinde çözümlerini beraber arayacağız." diyerek uyarı sinyallerini vermişti.

Öte yandan maç sonrası yayıncı kurulaşa açıklamada bulunan Haddadi ise sorunun konsantrasyon eksikliğinden kaynaklandığını belirtmişti.

Sumudica, 2 maç üst üste alınan galibiyet sonrası oluşan rehavet havasını ortadan kaldırmak için uyarılarda bulunarak takımı Altay ve Adana Demirspor maçlarındaki seviyeye ulaştırmaya çalışacak.

Öte yandan Sumudica maç sonrası yaptığı açıklamada sistemsel değişikliğe gidileceğinin de sinyalini verdi.