Hasan Özer’in 7 haftalık karnesi

UEFA-Pro lisans sahibi 48 yaşındaki Hasan Özer, 5 Ekim’de Yeni Malatyaspor’un başına geçti. Sarı siyahlı takımın başında 7 maça çıkan Özer, bu süreçte 2 galibiyet, 3 mağlubiyet, 1’de beraberlik yaşadı.

Ligin 8’inci haftasında Cihat Arslan’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna oturan Hasan Özer, ilk maçında evinde Erzurumspor Futbol Kulübü’ne 1-0 mağlup oldu.

Spor Toto 1.Lig’de 9’uncu haftada deplasmanda Bandırmaspor’u 2-0 mağlup eden Özer’in öğrencileri, yaklaşık 8 aylık galip gelememe serisini sonlandırırken, bu sezonki ilk galibiyetini almanın mutluluğunu yaşadı.

Ligin 10’uncu haftasında evinde Göztepespor’a 1-0 mağlup olan Yeni Malatyaspor, 11’inci haftada deplasmanda İzmir ekibi Altınordu’yu 3-0’la geçti ve bu sezonki ikinci galibiyetini aldı.

Özer’in öğrencileri, bu sezon iç sahada istediği sonuçları alamazken, 12’inci haftada evinde 2-0 önde olduğu karşılaşmada Ankara ekibi Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kaldı.

Ligin 13’üncü haftasında iyi oynadığı maçta deplasmanda Boluspor’a 1-0 kaybeden sarı siyahlılar, 14’üncü haftada da sahasında Pendikspor’a 3-0’la boyun eğdi.