Cihat Arslan: Birkaç maç kazanmak istiyoruz

Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Arslan, takım olarak çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

Tecrübeli teknik adam, ligden düşmüş olmalarına karşın her maçın diğer rakiplerini yakından ilgilendirdiğini ifade etti.

Konyaspor ile Fenerbahçe’nin çok önemli bir yarış içerisinde olduklarını dile getiren Arslan, “Tabii bizde kendi spor ahlakımız gereği Konyaspor maçını önemli bir maç olarak görüyoruz. Eksiklerimize ve kongre sürecimize rağmen takımla beraber ayakta kalmaya devam ediyoruz” dedi.

Arslan, altyapıdan A takıma oyuncu almaya devam ettiklerini belirterek, “U17’den takımımıza 2 arkadaşımıza daha katıldı. Gelecek senenin hazırlıkların yaparken aynı zamanda mücadelemize de devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Hafta sonu sahalarında Konyaspor ile karşılaşacaklarını anımsatan Arslan, “Trabzonspor’un olası şampiyonluğunu tebrik ederiz. Bu yıl bir oylama yapılsa, Cihat Arslan olarak oyumu yılın takımı olarak Konyaspor’a ardından da İlhan hocaya veririm. Çünkü Ahmet kardeşimizi kaybettik. Çok önemli bir kayıptı. Konyaspor bu travmadan çıkıp, bu yarışın içerisinde olabildiyse çok ama çok değerli. Onun için onlara büyük saygı duyuyoruz” dedi.

Arslan, takım olarak kendi mücadelelerini ligin sonuna kadar vereceklerini ifade ederek, “Ligin sonuna kadar birkaç maç kazanmak istiyoruz. Devamlı mağlubiyet, kaçan golleri sonlandırmak için sahada olacağız. Takım olarak mücadelemizi sürdüreceğiz” diye konuştu.